Liefdesaderen Openen

Maandelijkse Workshop

Liefdesaderen Openen

Een Krachtige Workshop om de Verbinding met je HART te Herstellen

Een Krachtige Workshop om de Verbinding met je HART te Herstellen

Ergens diep van binnen voel je de liefde in je hart, en de kracht die daarvan uitgaat. En toch… kun je niet altijd ten volste bij deze liefdesenergie. Er lijkt ergens ‘iets’ geblokkeerd te zijn waardoor de weg naar je hart ontoegankelijk lijkt. Je hebt het gevoel de verbinding met je hart dan kwijt te zijn.
Door allerlei pijnlijke ervaringen in je leven van nu en mogelijk ook vorige levens, heb je de weg naar je hart gesloten. Dit heb je gedaan uit pure zelfbescherming om in het dagelijkse leven te kunnen functioneren of zelfs te kunnen overleven. Heel begrijpelijk maar wel ontzettend jammer: je bent daardoor ook uit de verbinding met jouw mooie oer-spronkelijke zelf gestapt.

In deze workshop krijg je de handvatten om de kracht van jouw hart, de pure liefdeskracht, weer vrij te laten stromen!

Pure Liefde begint bij jezelf

Wil jij graag

Wil je een diepere verbinding met jezelf en doen wat je hart je ingeeft?
Wil je onvoorwaardelijk van jezelf leren houden?
Wil je voelen wie je écht bent en van daaruit gaan leven?
Wil je meer genieten van jezelf en het leven?
Wil jij het lef hebben om je eigen pad te volgen omdat je weet wat jouw verlangen en passie is?
Wil je er graag toe doen, je zinvol voelen en gelukkig zijn?
Wil je leren luisteren naar het dunne stemmetje in je hart?
Wil jij jezelf meer ruimte, rust en ontspanning geven?

JA!

Dan gaat deze workshop Liefdesaderen Open jou helpen!

Wanneer je meer vanuit je hart gaat leven

Hoor je sneller en beter het stemmetje in je HART en handel je ernaar!
Heb je een diepere en liefdevollere afstemming met jezelf en daardoor kun je een diepere relatie met anderen aangaan!
Ben je blij met jezelf; je omarmt jezelf in liefde met al jouw facetten!
Geef je jezelf wat je nodig hebt en doet wat bij jou past, zonder concessies te doen!
Heb je de leiding over je eigen leven en leef je volgens jouw waarden, normen en wijsheid!
Sta je steviger, moediger en zelfverzekerder in je schoenen; je hebt een groot vertrouwen in jezelf!
Geniet je veel meer van het leven!
Ben je beter in staat om jouw dromen te verwezenlijken!
Durf je je plek in te nemen, je stem te gebruiken en zichtbaar te zijn in wie jij in essentie bent!
Je krijgt rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam!

Een dag die diepgaand werkt, in een vertrouwde omgeving nodigt Vandevi je uit je open te stellen om keuzes te maken die voor JOU als persoon nodig zijn om verder te gaan in je bewustzijnsproces.

Liefdeslijnen opschonen, de oude, steeds weer terugkerende obstakels doorbreken, en daar ZO genoeg van hebben.

Een dag om tot je kern te komen, de kern van je hart.

M. de Jong

Lieve Vandevi, Ik wil je zeggen hoe heerlijk ik het vond gisteren. Het was echt een onwijs fijne dag. Zo heerlijk rustig, relaxed, helend en veilig en met een fijne groep mensen. Ik wil je zeggen dat het me zo blij maakt. Het is gewoon zo bijzonder en uniek hoe je dat doet. Ik kom graag de volgende keer weer! Voor nu een hele dikke knuffel en ga door!  
Sija

​Na een deelname aan de workshop ‘Liefdesaderen openen’ voelde ik direct dat ik er hiermee niet was. Sindsdien ben ik een vaste deelnemer aan deze workshop, die elke keer weer anders is met verdiepingen op eerdere onderwerpen en nieuwe thema’s die zich aandienen bij de deelnemers.

De workshops hebben me tot nu al ongelooflijk veel opgeleverd, zoals bewustwording en inzichten in blokkades, verwondingen en patronen die NU niet langer helpend zijn. Maar belangrijker: een veilige bedding en handvatten om mijn hart steeds een beetje verder te openen voor mezelf en anderen. Vanuit mijn hoofd, naar mijn hart.

Resultaat: er is meer rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lichaam, ik vertrouw meer op mijn intuïtie, hoor sneller de zachte fluisteringen van mijn hart, luister en handel daarnaar; de verbinding met mezelf is vele malen krachtiger en kan mezelf weer liefdevol waarderen en omarmen (ook mijn tekortkomingen), ik kan beter voor mezelf zorgen, ben blijer en geniet meer van het leven.

Dankjewel Vandevi, dat jij met jouw bijzondere unieke gaven, wijsheid, talenten en ervaringen het mogelijk maakt om stukje bij beetje de ‘wegen’ naar mijn hart te openen.

Zoals de vos uit ‘De Kleine Prins’ zegt: “Alles wat wezenlijk van belang is, is voor de ogen onzichtbaar. Want alleen met je HART kun je goed zien.”

Sofia

Over de Workshop

Deze workshop is speciaal voor vrouwen en mannen die de weg naar hun hart weer willen openen, de verbinding willen herstellen en willen gaan leven vanuit de kracht van hun hart, die een en al liefde is. Samen gaan we een innerlijke reis maken naar het hartcentrum. Wat er precies gebeurt op deze innerlijke reis is van tevoren niet te voorspellen. Mensen die mij goed kennen, weten van mij dat ik altijd werk met wat zich aandient in het Nu. Wat zichtbaar wil worden, wordt zichtbaar. Wat gezegd wil worden, wordt gezegd. In het algemeen spelen de volgende processen zich af:
Je verbind je met je I AM (Hoger Bewust-ZIJN);
Je stemt je af op je oorspronkelijke zelf, op wie jij in essentie werkelijk bent;
Je gaat jouw liefdesaderen opschonen van beperkingen en/of blokkades;
Je gaat van HOOFD naar HART en ervaart meer eigenLIEFDE;
Je stapt uit het slachtofferbewustzijn en omhelst jezelf in liefdevolle zachtheid;
Je gaat het kristallijnen bewustzijn her-activeren waardoor de kracht van je hart, jouw pure liefdesenergie, weer vrij gaat stromen.

Ik maakt hierbij voornamelijk gebruik van meditaties en transmissies. Daarnaast gebruik ik de kracht van kleur, geur, klank en de energieën die zich verder aandienen.

In een bedding van veiligheid en rust, kun je doorvoelen wat zich aandient en in het licht wil komen om te worden losgelaten en geheeld. Er worden je sleutels aangereikt om jouw liefdesaderen te openen, de liefdeskracht van jouw hart te voelen en deze door jouw lichaam te laten stromen. Je gaat je opnieuw verbinden met je Bewuste ZIJN, vrij van alle identificaties. Na de workshop:
N
Kun je je afstemmen op je Bewuste Oorspronkelijke ZELF;
N
Kun je luisteren naar jouw HART;
N
Kun je op een praktische en makkelijke manier de verbinding met je hart herstellen, telkens weer;
N
Kun je de liefde vrij door je aderen laten stromen voor jezelf en anderen;
N
Voel jij een intense liefdevolle verbinding met jezelf en liefde voor het leven.
Je Liefdesaderen openen is een Intense Innerlijke reis. Wil je echt die diepere verbinding met jezelf aangaan en heb je werkelijk de intentie om de weg van je hart te volgen dan raad ik je aan om je niet te beperken tot maar één enkele workshop maar je te committeren aan minimaal zes.

Praktische informatie

In deze workshop werk ik met kleinere groepjes. Daarom zitten de workshops al snel vol. Meld je dus direct aan!

Datum: donderdag 6 januari, 10 februari en 10 maart 2022.

Locatie: Deventer, Dahliastraat 32.

Tijd: 19:00 tot +/- 21:00 uur; inloop vanaf 18:45 uur.

Investering: €35,00 (incl. btw) per keer of een eenmalige betaling van €95,00 (incl. btw) voor alle de drie workshops.

 

 

LET OP: energiewerk heeft invloed op je lichaamstemperatuur. Ik adviseer je daarom om je te kleden in laagjes, extra warme sokken mee te nemen en indien mogelijk een deken of omslagdoek.

Meld je direct aan om zeker te zijn van een plek!

Ja! Ik kom graag naar de workshop ‘Liefdesaderen Openen’ en meld me aan voor:

Volg je Hart. Je Hart weet de weg!

-Vandevi Browa-

Volg je Hart. Je Hart weet de weg!

-Vandevi Browa-

Waarom ik deze workshop geef

Mijn naam is Barbara Browa. Maar ik word Vandevi genoemd. Vandevi betekent Godin van de Bossen. Deze spirituele naam is mij gegeven door Babaji, een grote meester uit India.
Liefdesaderen zijn de wegen naar het hart. Energiebanen die het hart voeden met liefde; in eerste instantie voor jezelf. Vaak staan we meer in verbinding met een ander of iets anders dan met onszelf. We hebben nooit geleerd te luisteren naar het dunne stemmetje in ons eigen hart.Te luisteren naar ons gevoel. Wie zijn we eigenlijk zelf? Daarentegen hebben we geleerd te luisteren naar anderen, opvoeders, leraren, vrienden, artsen. Ook op de werkvloer voldoen we aan verwachtingen. Dat hebben we zo geleerd: voldoen aan wat er van ons wordt verwacht. In 2017 werd ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis en onderging een openhart operatie. Ik kreeg vier bypasses. Vier aderen rond mijn hart zaten dicht. Het bleek dat het in mijn vrouwelijke generatielijn aanwezig was en ik dit als erfenis in mijn DNA heb mee gekregen. Voor mij was dit levens veranderend. Er is echter niets mis met mijn hart. Alleen de leidingen naar mijn hart zaten dicht. Ik heb mijn hart van binnen gezien, toen ze er met de camera in keken. Ohhh… wat is mijn hart toch mooi, net een prachtige bloem welke opent en sluit met elke hartklop. Woorden schieten hierin tekort.
In mijn verleden heb ik emotioneel en ook energetisch veel te verwerken gekregen. Mijn levenslessen hadden hun sporen achter gelaten. Hierdoor waren mijn liefdesaderen afgesloten, de liefde kon niet meer stromen. Dit gebeurt met iedereen. We hebben allemaal onze obstakels, onze beperkingen en onze lessen. Deze zetten energie vast in het fysieke lichaam en zorgen ervoor dat de liefde niet meer vrij kan stromen. Als we niet onvoorwaardelijk helemaal van onszelf kunnen houden, inclusief van onze duistere aspecten die we eigenlijk liever niet willen aanschouwen, dan is het mannelijke en vrouwelijke in ons uit balans. Deze onbalans zorgt voor fysieke klachten. Niet alleen onbalans, ook o.a. trauma’s, ervaringen, angsten, pijnen, boosheid en andere emoties worden vaak doorgegeven via de voorouderlijke generatielijn.Wij hebben zelf de sleutel in handen om dit te helen zodat het niet meer voortgezet hoef te worden via onze kinderen.
Sommige aspecten van onszelf kunnen we zelf niet zien, maar zijn vaak wel zichtbaar voor anderen. Oh wéh als iemand anders een zere plek raakt; we gaan dan vaak in de verdediging, weten het beter of voelen we het als kritiek. Dit komt altijd voort uit angst. Angst om niet goed genoeg te zijn, angst om er niet bij te horen, angst om niet gezien of gehoord te worden etc. etc….. Angst verkrampt en blokkeert. En zo is de cirkel weer rond. Ik noem me zelf een BEWUSTE VROUW en heb er altijd voor gekozen om op te schonen en te helen wat zichtbaar voor me werd. Bewustwording is het pad dat ik bewandel in mijn leven.

Al jaren begeleid ik anderen om hun Bewustzijn te verruimen, te helen en in het veld van eigen MEESTERSCHAP en LIEFDE te stappen. Tijdens de transformerende bijeenkomsten “Liefdesaderen Openen” gaan we samen op reis in onszelf.

Ik kijk er enorm naar uit om ook jou te mogen ontmoeten en te begeleiden op je weg naar jouw HART.

Wat je kunt verwachten van deze workshop

Een fijne liefdevolle dag voor jezelf

Een veilige en geborgen bedding om je gevoelige hart te kunnen en durven openen

Mijn volledige afstemming op dat wat iedereen nodig heeft

Voldoende ruimte voor jouw proces

Mijn 100% aanwezigheid

Bewustwording en inzichten in blokkades die jouw liefdesenergie stagneren

Handvatten om de verbinding met je oer-spronkelijke ZELF te kunnen herstellen

Voldoende ruimte voor vragen

Contact met gelijkgestemden

Een Stralend Open Hart

Volg je HART naar een LEVEN vanuit LIEFDE en COMPASSIE

Kom je mee?

Veel gestelde vragen

Wat levert deze workshop me op?
Als je echt de intentie hebt om de weg van je hart te volgen, ontwikkel je een krachtige verbinding met jezelf. Je leert de fluisteringen van je hart herkennen en er naar te luisteren en te leven. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen, sta je steviger in je schoenen en ervaar je meer rust en ontspanning in je leven.

Je krijgt de sleutel in handen om de poort te openen naar jouw unieke bewuste ZIJN, naar wie jij in essentie werkelijk bent.

Bereik ik dat met één workshop?

Mocht je dit pad willen bewandelen, beperk je dan NIET tot één bijeenkomst. Je doet jezelf anders tekort. Je haalt namelijk niet in een keer het volste en beste uit jezelf. Heling gebeurt altijd in fasen en op verschillende lagen, afhankelijk van waar je op dat moment staat.

Mijn advies is om minimaal vier workshops achter elkaar te volgen waardoor zich ook werkelijk een transformerend proces kan voltrekken.

 

Ik heb vaker cursussen gedaan. Wat is het verschil?

Je bent NU wat je bent geworden door alle keuzes die je gemaakt hebt in je leven. Processen als deze zijn intens; het is hard werken om je te bevrijden van alle energieën die je beperken en/of blokkeren om in je authentieke Zelf te stappen. De sleutel hiervoor is Eigen Liefde, de liefde voor jezelf. Je doet dit helemaal voor jezelf!

Kan ik aanvullende coaching krijgen?
Soms merk je dat bepaalde patronen, overtuigingen, onzekerheden, etc. je meer moeite kosten om te doorgronden en los te laten. Dan kan het fijn zijn om extra ondersteuning en begeleiding te krijgen. Wil je tussentijds coachingssessies? Neem dan contact met mij op.
Kan ik in termijnen betalen?
Komt het je beter uit om in termijnen te betalen, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

Over Vandevi

Recepten uit de Plantenwereld

Contact

Media

Vandevi Browa

Dahliastraat 32

7419 AN  Deventer

tel. (+31) 6 138 512 38

e-mail: vandevi@live.nl

 

KvK: 08162523

BTW: NL1185.74.012B01

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

 

Volg mij

Instagram Vandevi natuurcoach

© 2022 | Ontwerp en Realisatie: Herma Sofia Lasuli | Fotografie en Tekst: Barbara Vandevi Browa