Liefdesaderen

Liefdesaderen zijn de wegen naar het hart. Energiebanen die het hart voeden met liefde; in eerste instantie voor jezelf. Vaak staan we meer in verbinding met een ander of iets anders dan met onszelf. We hebben nooit geleerd te luisteren naar het dunne stemmetje in ons eigen hart, te luisteren naar ons gevoel. Wie zijn we eigenlijk zelf? Daarentegen hebben we geleerd te luisteren naar anderen, opvoeders, leraren, vrienden, artsen. Ook op de werkvloer voldoen we aan verwachtingen. Dat hebben we zo geleerd: voldoen aan wat er van ons wordt verwacht.

In 2017 werd ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis en onderging een open hart operatie. Ik kreeg vier bypasses. Vier aderen rond mijn hart zaten dicht. Het bleek dat het in mijn vrouwelijke generatielijn aanwezig was en ik dit als erfenis in mijn DNA heb meegekregen. Voor mij was dit levens veranderend. Er is echter niets mis met mijn hart. Alleen de leidingen naar mijn hart zaten dicht. Ik heb mijn hart van binnen gezien, toen ze er met de camera in keken. Ohhh… wat is mijn hart toch mooi, net een prachtige bloem welke opent en sluit met elke hartkloping. Woorden schieten hierin tekort.

In mijn verleden heb ik emotioneel en ook energetisch veel te verwerken gekregen. Mijn levenslessen hadden hun sporen achter gelaten. Hierdoor waren mijn liefdesaderen afgesloten, de liefde kon niet meer stromen. Dit gebeurt met iedereen. We hebben allemaal onze obstakels, onze beperkingen en onze lessen. Deze zetten energie vast in het fysieke lichaam en zorgen ervoor dat de liefde niet meer vrij kan stromen. Als we niet onvoorwaardelijk helemaal van onszelf kunnen houden, inclusief onze duistere aspecten die we eigenlijk liever niet willen aanschouwen, dan is het mannelijke en vrouwelijke in ons uit balans. Deze onbalans zorgt voor fysieke klachten. Niet alleen onbalans, ook o.a. trauma’s, ervaringen, angsten, pijnen, boosheid en andere emoties worden vaak doorgegeven via de voorouderlijke generatielijn. Wij hebben zelf de sleutel in handen om dit te helen, zodat het niet meer voortgezet wordt via onze kinderen.

Sommige aspecten van onszelf kunnen we zelf niet zien, maar zijn vaak wel zichtbaar voor anderen. Oh wéh als iemand anders een zere plek raakt; we gaan dan vaak in de verdediging, weten het beter of voelen het als kritiek. Dit komt altijd voort uit angst. Angst om niet goed genoeg te zijn, angst om er niet bij te horen, angst om niet gezien of gehoord te worden etc. Angst verkrampt en blokkeert en zo is de cirkel weer rond. Ik noem mezelf een bewuste vrouw en heb er altijd voor gekozen om op te schonen en te helen wat zichtbaar voor me werd. Bewustwording is het pad dat ik bewandel in mijn leven.

Liefdesenergie

Uit zelfbescherming in ons dagelijkse leven hebben we ons zo afgeschermd dat de weg naar het hart vaak ontoegankelijk is geworden. Daardoor zijn we uit de verbinding met het oer-spronkelijke zelf gestapt. Ergens diep van binnen voel je de liefde in je hart en de kracht die daarvan uitgaat. En toch… kun je niet altijd ten volste bij deze liefdesenergie. Er lijkt ergens ‘iets’ geblokkeerd te zijn waardoor de weg naar je hart ontoegankelijk lijkt. Je hebt het gevoel de verbinding met je hart dan kwijt te zijn.

Door allerlei pijnlijke ervaringen in je leven van nu en mogelijk ook vorige levens, heb je de weg naar je hart gesloten. Dit heb je gedaan uit pure zelfbescherming om in het dagelijkse leven te kunnen functioneren of zelfs te kunnen overleven. Heel begrijpelijk, maar wel ontzettend jammer: je bent daardoor ook uit de verbinding met jouw mooie oer-spronkelijke zelf gestapt.

Openen van je Liefdesaderen

Door gebruik van meditaties, transmissies en gebruik van de kracht van kleur, geur, klank en de energieën die zich verder aandienen, kan je je liefdesaderen openen. Ik zelf werk in een bedding van veiligheid en rust. Zo kan je doorvoelen wat zich aandient en in het licht wil komen om los te laten en te helen. Er worden je sleutels aangereikt om jouw liefdesaderen te openen, de liefdeskracht van jouw hart te voelen en deze door jouw lichaam te laten stromen. Je gaat je opnieuw verbinden met je bewuste ZIJN, vrij van alle identificaties.

Ik werk met zowel vrouwen als mannen die de weg naar hun hart weer willen openen, de verbinding willen herstellen en willen gaan leven vanuit de kracht van hun hart, die een en al liefde is. Samen gaan we een innerlijke reis maken naar het hartcentrum. Wat er precies gebeurt op deze innerlijke reis is van tevoren nooit te voorspellen. Mensen die mij goed kennen, weten van mij dat ik altijd werk met wat zich aandient in het nu. Wat zichtbaar wil worden, wordt zichtbaar. Wat gezegd wil worden, wordt gezegd.

In het algemeen spelen de volgende processen zich af:

  • Je verbind je met je I AM (Hoger Bewust-ZIJN);
  • Je stemt je af op je oorspronkelijke zelf, op wie jij in essentie werkelijk bent;
  • Je gaat jouw liefdesaderen opschonen van beperkingen en/of blokkades;
  • Je gaat van HOOFD naar HART en ervaart meer eigenLIEFDE;
  • Je stapt uit het slachtofferbewustzijn en omhelst jezelf in liefdevolle zachtheid;
  • Je gaat het kristallijnen bewustzijn her-activeren waardoor de kracht van je hart, jouw pure liefdesenergie, weer vrij gaat stromen.

Je Liefdesaderen openen is een intense innerlijke reis. Wil je echt die diepere verbinding met jezelf aangaan en heb je werkelijk de intentie om de weg van je hart te volgen, dan raad ik je aan om je niet te beperken tot een enkele sessie.

Vanuit je hart leven

Wanneer je vanuit je hart gaat leven, dan hoor je sneller en beter het stemmetje in je hart en handel je ernaar. Je kan een diepere en liefdevollere afstemming met jezelf aangaan en daardoor krijg je een diepere relatie met anderen. Je bent blij met jezelf; je omarmt jezelf in liefde met al jouw facetten. Je geeft jezelf wat je nodig hebt en doet wat bij jou past, zonder concessies te doen. Je hebt de leiding over je eigen leven en leeft volgens jouw waarden, normen en wijsheid. Je staat steviger, moediger en zelfverzekerder in je schoenen; je hebt een groot vertrouwen in jezelf. Je geniet veel meer van het leven en bent beter in staat om jouw dromen te verwezenlijken. Je durft je plek in te nemen, je stem te gebruiken en zichtbaar te zijn in wie jij in essentie bent. Je krijgt rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

Volg je hart naar een leven vanuit liefde en compassie. Kom je mee?

Liefs,

Vandevi

Scroll naar boven