Dankbaar voor 2023

Terwijl de lichten fonkelen in onze huizen en de gezelligheid zich verspreidt, vind ik een moment van dankbaarheid en reflectie.

Dit jaar heeft ons door uitdagingen geleid, maar het heeft ook de kracht van verbinding en liefde laten zien.

Voor mij was het een jaar vol reizen, fijne ontmoetingen en waardevolle momenten die ik koester in mijn hart.

Ik voel diepe dankbaarheid en ik wil mijn oprechte waardering uitspreken aan degenen die mij hebben uitgenodigd voor reizen en retraites.

Zelf vind ik het heel bijzonder te zien wat er gebeurd wanneer men uit de comfortzone stapt en de muren rond de harten afbreken. De liefde en eenheid welke dan ontstaat vind ik echt magisch.

Jullie hebben niet alleen letterlijk de deuren voor me geopend, maar ook jullie harten.  Het vertrouwen dat jullie in mij hebben, heeft me echt geraakt in mijn hart.

Mijn dank gaat ook uit naar jullie wie afgelopen jaar deel hebben genomen aan de groepsactiviteiten welke ik gaf. En niet te vergeten de mooie projecten die ik heb mogen ondersteunen. Samen hebben we stappen gezet om deze wereld iets mooier en liefdevoller te maken.

Jullie moed en toewijding raakt me steeds weer opnieuw in mijn hart.

Ik voel me echt geïnspireerd  om ook in het nieuwe jaar mijn handen uit te reiken naar hun wie zich kunnen en willen openen voor meer diepgang en bewustzijn.

Dank jullie wel voor jullie toewijding en het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld. Laten we elkaar blijven steunen, elkaar troosten en elkaar helpen te helen van alle inprentingen en patronen welke ons belemmeren onszelf te zijn.

In diepe dankbaarheid en mijn hart vol liefde, koester ik veel mooie en voor mij waardevolle momenten en ervaringen.

Ik wens je fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!

Warme groet van hart tot hart

Vandevi

Scroll naar boven