Healing

Er bestaan vele soorten healing en er zijn verschillende aspecten en stromingen waarin je jezelf kan helen. Healing is voor iedereen die aan zichzelf wil werken, oude patronen wil doorbreken, ballast van zich af wil gooien, trauma’s en oude wonden wil helen, Iedereen wie in zijn/haar natuurlijke zijn wil stappen, iedereen wie zijn/haar kracht terug wil claimen, iedereen wie zijn/haar bewustzijn wil verruimen en vooral eraan toe is om aan zichzelf te werken.

Door aan de stukken te werken die je belemmeren, bevrijd je jezelf van ballast en kun je meer vanuit je hart en daardoor meer in liefde leven. Het brengt je meer innerlijke rust, vrede en balans. Je voelt je krachtiger en energieker. Door deze ballast los te laten en te helen kom je steeds dieper in verbinding met je eigen hart. Je komt weer meer in je eigen kracht te staan en dit geeft je rust, balans en levensvreugde. Je leeft weer vanuit je eigen hart en je gaat weer stralen.

Sjamanistische Healing

Een Sjamanistische healing is een innerlijke reis naar jouw essentie in je eigen krachtenveld. Tools die ik hierbij gebruik zijn de Shumpies (Sjamanistische stenen), drum, kristallen en mineralen, gewijd water, mijn persoonlijke Ankh, geur en kleur. Afhankelijk van je vraag kijken we of we het nog gaan bekrachtigen met een ceremonie of ritueel.

In een Sjamanistische Healingsessie kun je:

  • Je bevrijden van energieën en klachten die je beperken in je dagelijks leven
  • Negatieven banden en koorden doorbreken
  • Vloeken en identiteiten verwijderen
  • Zware energie verwijderen met hiervoor speciale Khuya Stenen (rivier stenen)
  • Je oude inprentingen en symbolen verwijderen
  • Je chakra’s opschonen en balanceren
  • Verloren Ziele-delen terughalen (Soulretrieval)

Soulretrieval

De Soulretrieval komt oorspronkelijk uit het Sjamanisme en het kan in verschillende vormen worden uitgevoerd. In essentie is Soulretrieval een zeer diepgaande heling waarbij verloren stukjes ziel worden teruggeroepen uit je Onder Bewuste.

Door ernstige gebeurtenissen of traumatische ervaringen in je huidige leven en/of andere levens, kan het zijn dat uit zelfbescherming delen van jezelf zich teruggetrokken hebben in je Onder Bewuste. Dit wordt zielsverlies genoemd en komt vaak voor. Dit kan zich uiten in verschillende symptomen, zoals een zwak immuunsysteem, chronische gezondheidsklachten, slaapproblemen, stress, angststoornissen, depressie, niet jezelf durven zijn, bindings- of verlatingsangst, verslavingen, enzovoort.

Bij zielsverlies is het heel goed mogelijk dat je jezelf niet compleet voelt. Scheiding van een (ex)geliefde of verlies van een dierbare kan ervoor zorgen dat je stukken ziel uitwisselt. Symptomen hiervan zijn dan dat je maar niet los kunt komen van deze persoon!

Soulretrieval is een diepgaand proces dat je leven een andere wending kan geven.

Voorouderwerk

Voorouderwerk is het helen van je leven, door geërfde energiesporen/blokkades en/of patronen uit je voorouderveld op te ruimen. Onze ouders en voorouders willen niets liever dan dat het goed met ons gaat. Ze hebben ons opgevoed naar hun beste intenties en mogelijkheden. Echter, niet alleen positieve maar ook hun negatieve patronen worden daarmee –meestal onbewust- van generatie op generatie doorgegeven. Dit geldt ook voor hun beperkingen, angsten, trauma’s, verdriet en vaak ook hun ziektes. En daarmee zijn de levens van onze voorouders meer met ons verweven dan we denken.

Manifestaties van vooroudersporen herken je aan klachten, patronen, trauma’s, ziektes die je deelt met andere familieleden of is herkenbaar als ’thema’ in de mannelijke of vrouwelijke familiebloedlijn. Voor mensen met een traumatische familiegeschiedenis is het meestal noodzakelijk voorouderwerk te doen om persoonlijke genezing te laten plaatsvinden. Voorouderwerk helpt je om je op te schonen van oude beperkende patronen, blokkades, angsten, schuld, schaamte, armoedebewustzijn, oude beloftes of contracten.

Energiehealing

Een energiehealing gaat over de levensenergie en wordt als ontspannend, verlichtend en harmoniserend ervaren en het laat je energie weer vrij stromen. Je krijgt meer inzicht in jezelf waardoor blokkades, emoties en patronen duidelijker worden. Zodat deze kunnen verzachten, oplossen en helen. Door aanraking tijdens een handoplegging kunnen energieën die vast zijn gaan zitten in het fysieke lichaam weer in beweging komen. Opgelegde of voor waar aangenomen overtuigingen en inprentingen worden gezuiverd, zodat je weer in je eigen energie, essentie en kracht kunt stappen.

Een energiehealing kan je helpen en ondersteunen om weer meer in contact te komen met je Ware Zelf. Welke healingsvorm je dan ook graag zou willen ontvangen ik begeleid je daar graag bij.

Liefs,

Vandevi

Scroll naar boven