Reviews

Volledig, integer en respectvol.

Met Vandevi zijn de reizen zo prachtig – mooi – bijzonder. Maar zeker ook vol liefde, diep verdiepend, helend en zeker voor mij dichter naar mijzelf en het gevoel van eenwording. De bewustwording door en met de natuur, maakt alles compleet. De wind die alles schoon waait. Het vuur wat je prikkelt en alles kan verteren. De aarde die steun en kracht geeft en het water voor mijn balans. Wat kan jij dat toch mooi begeleiden: Dank je wel.
5/5
Ron
5/5
De eerste keer dat ik Vandevi ontmoette, begeleidde zij een Sjamanistisch ritueel. Ik zag meteen aan haar dat dit ‘the real thing’ was. Zij heeft een diepgaand contact met de Spirits en haalt haar informatie rechtstreeks uit de Bron. Zo mooi, zo voelbaar hoe Vandevi verschillende stromingen samen laat werken en met elkaar laat integreren.
Tabitha
5/5
In een vertrouwde omgeving nodigt Vandevi je uit je open te stellen om keuzes te maken die voor JOU als persoon nodig zijn om verder te gaan in je bewustzijnsproces. Liefdeslijnen opschonen, de oude, steeds weer terugkerende obstakels doorbreken, en daar zo genoeg van hebben. Een sessie om tot je kern te komen, de kern van je hart.
Miriam
5/5
Ik ben zo blij en intens dankbaar dat ik het pad van Vandevi heb mogen kruisen op het moment dat ik vastliep in een aantal dingen in mijn leven. Vandevi is een hartelijke, eerlijke, krachtige en ZELF-bewuste vrouw én een groot Sjamane. Ze staat daarbij met beide benen stevig op de grond.

Met haar unieke manier van werken, telkens afgestemd op mijn hulp- en ontwikkelingsvraag, heeft ze me geholpen bewuste en onbewuste wonden te helen en oude ingeprente patronen en overtuigingen te transformeren naar een nieuw verruimend Vrouwelijk Bewust-Zijn.
herma
5/5
Vandevi heeft precies aangevoeld wat ik nodig had en wat mij in de weg staat en daar mij een oplossing voor gegeven. Ik heb leren openstaan voor mijn duistere kant, de Kali kant en de kracht kunnen ervaren in mij, terwijl mijn andere godinnen zusters mij omringden, bijstonden en mij door mijn proces heen hebben geholpen.

Vandevi’s begeleidende woorden en rust tijdens de ceremonies brachten mij in een andere wereld, waar ik kon helen en mijzelf aan over kon geven.
Petra
5/5
Vandevi ik kijk terug op een enorm prachtig, transformerend traject. Dank, dank, dank aan jou hiervoor, maar ook aan de anderen. Samen hebben we het gedaan. Ik heb nog nooit eerder zoveel collectieve healing ervaren. Mijn tranen waren niet alleen van mij. Heftig, nodig, en sterk het gevoel dat ik me er nog even in onder blijf dompelen. Ik stuur jullie vanuit mijn hangmat een dikke hug.
Jetty
5/5
Zoveel geleerd …en zo blij dat ik deze cursus en kennisoverdracht bij jouw Vandevi mocht volgen. Wat een heerlijke liefdevolle ondersteuning heb ik van jou en van de hele groep ontvangen, en wat zijn wij allen diep gegaan. Dank je wel lieve Vandevi, dat jij dit mogelijk hebt gemaakt, en dat jij dit proces met ons doorleefd hebt.
mieke
5/5
Vandevi heeft mij geleerd dat als ik heel bewust in de natuur aanwezig ben, al mijn zintuigen ontwaken waardoor ik alles om mijn heen veel intenser ervaar. Als ik nu wandel in de natuur, met de wind door mijn haren, de warmte van de zon op de huid, de geuren in mijn neus, de rustgevende geluiden om mij heen, kijkend naar een zonsondergang en knuffelend met een boom dan toont de natuur mij de volmaaktheid van het leven in al haar vormen. Dan voel ik mij helemaal in balans en één met alles om mij heen. In de natuur kan ik me weer Her-Verbinden met mijn Natuurlijke Ritme van mijn Ware Zelf.
Marilena
5/5
Vandevi heeft mij begeleid op mijn reis naar mijn Innerlijke Magiër. Niet eerder heb ik zulke krachtige energieën door mijn lichaam voelen gaan, en ik dacht nog, dat ik wel wat gewend was. Niet eerder heb ik zo’n intens contact met Moeder Aarde ervaren. Deze deels fysieke ervaringen waren maar een onderdeel van het hele gebeuren. De stroom van beelden, herinneringen, onverwerkte ervaringen, angsten, emoties en dingen waar ik geen naam voor heb, en waarvan ik niet wist dat ze nog in mij zaten. Door de liefdevolle begeleiding van Vandevi kon ik het allemaal toe laten, onder ogen zien en los laten. Daarna was er alleen nog stilte en licht, een stilte en licht die nog steeds in mij zijn. Dank je wel Vandevi, dank je wel voor je Liefde, je Wijsheid, je Kennis en Vaardigheid.
Geert
5/5
Lieve, lieve Vandevi, Ik ben al ‘n poosje thuis en na een paar stappen in huis te hebben gezet, voelde ik me werkelijk thuis…..wát een rust in mijn lichaam……na 50 jaar eindelijk ge-land en heb ik gevoel in mijn voeten. Wat een bijzonder gevoel om de aarde zó dichtbij én onder mijn voeten te voelen, WAUW. Hier schieten woorden tekort… Tranen stroomden van ontroering en ik voel me zó ongelofelijk dankbaar. Alsof ik mijn voeten vanmiddag voor ‘t eerst zag. Wát een wonder! Ohhhhh… Dank, Dank, Dank…
Inge
5/5
Lieve Vandevi, Ik wil je zeggen hoe heerlijk ik het vond gisteren. Het was echt een onwijs fijne dag. Zo heerlijk rustig, relaxed, helend en veilig en met een fijne groep mensen. Ik wil je zeggen dat het me zo blij maakt. Het is gewoon zo bijzonder en uniek hoe je dat doet. Ik kom graag de volgende keer weer! Voor nu een hele dikke knuffel en ga door!
Sija
5/5
Met Beltaine begeleidde Vandevi me op een magische reis door de Poort naar de vrouwelijke Merlijn in mij. Het is onbeschrijflijk wat er dan gebeurt als die poort geopend wordt! Het mannelijke en vrouwelijke vloeiden samen in mij en door mijn hele systeem. Wat een thuiskomen! Ik heb de sleutel in handen gekregen om de Poort naar mijn Innerlijke Magiër te openen, de sleutel naar mijn unieke ‘Zijn’ en Zielsverlangen. Ik kan je van harte aanbevelen om een traject met Vandevi te bewandelen. Een heilzame transformerende reis met een heerlijke (eind)bestemming. Dank je wel Vandevi!
egbertha
5/5
Vandevi is een kei in het begeleiden van diepgaande transformerende processen. Ik heb zo ontzettend veel van haar geleerd. Vandevi is voor mij een waardevol leraar-coach-begeleider. Wil je jezelf bevrijden van al dan niet bewuste (gedachte)patronen, obstakels, fysieke pijnen en/of emotionele blokkades dan kan ik je Vandevi met heel mijn hart aanbevelen als coach en begeleider op jouw pad naar vrijheid en Bewust-ZIJN.
sophia
5/5
Vandevi is een liefdevolle en warme vrouw die mijn leven verrijkt heeft. Haar begeleiding, kennis en warmte hebben mijn zielsmissie helderder gemaakt. In haar healing sessies opent ze deuren naar andere dimensies voor diepgaande inzichten op zielsniveau. Bij Vandevi voel ik me veilig en groei ik spiritueel. Dankzij haar prachtige sessies en steun kon ik loslaten wat niet dienend was en meer inzichten kunnen ontvangen, waardoor ik nu sterker in mijn kracht sta.

Ook heb ik van de zomer het godinnenpad retraite bijgewoond. Daar ben ik in contact gekomen met mijn innerlijke godin, ontdekte mijn ware kracht en dit gaf me de energie om mijn werk op een hoger energetisch niveau te vervullen. Vandevi stroomt over van wijsheid en kennis, alleen al naar haar luisteren vind ik een feestje. Heel dankbaar dat ze in mijn leven is en ik gun iedereen een mooie healingsessie met haar.
Melody
5/5
Sinds de komst van Vandevi in mijn leven ben ik gegrond, voel ik me veilig en weet ik weer wie ik werkelijk ben. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij mijn kwaliteiten en gaves ziet en mij onvoorwaardelijk steunt met zachtheid en wijsheid.
Marieke
5/5
Bedankt voor alle zegeningen die ik heb mogen ontvangen, sinds ik jou (opnieuw) heb ontmoet. Deze zegeningen hebben zoveel meer richting, duidelijkheid, rust en motivatie in dit leven gebracht, dat voel ik heel bewust vanuit de allerdiepste diepte van mijn hart. Zo bijzonder… en daarom voel ik mij truly blessed. Mijn pad van bewustwording! My Spiritual Journey!
stephanie
5/5
Vandevi loopt nu al heel wat jaartjes met mij mee om me te laten herinneren wie ik werkelijk ben. Ik voel me sterker, heb meer zelfvertrouwen en ben kalmer. Ik ben meer gaan leven vanuit mijn hart en ik ervaar de begeleiding van Vandevi als wijs, confronterend soms, maar altijd integer en liefdevol. Dankjewel Vandevi.
Jan-willem

Aboriginal verklaring voor Walkabout

'Te vaak neem je beslissingen in je leven waar je maar gedeeltelijk achter staat. Ook in de beslissingen die hieruit volgen, kun je jezelf maar gedeeltelijk vinden. Hieruit volgen dan weer andere beslissingen waarin je jezelf niet meer vindt. Totdat je op een dag wakker wordt en je jezelf helemaal niet meer kunt vinden. Dan pak je de spullen die belangrijk voor je zijn en je gaat op weg. Tot je jezelf weer tegenkomt. Dan spreek je jezelf eens streng toe'.
Scroll naar boven