Welkom in 2024!

Laten we dit jaar omarmen als een boeiende reis naar een hoger bewustzijn, waar we de overgang maken van dualiteit naar eenheid. In een wereld vol veranderingen, zowel sociaal als economisch, nodigt dit jaar ons uit om dieper te graven en de juiste vragen te stellen.

Geld verdwijnt, beroepen worden vervangen door kunstmatige intelligentie, en ook  het onderwijssysteem transformeert. In deze evolutie is het van belang om niet alleen talen van de wereld te begrijpen, maar ook de taal van ons fysieke lichaam te leren. Laten we luisteren naar de signalen die ons lichaam ons geeft, want daarin schuilt waardevolle informatie.

Nu is het moment om verder te gaan dan gehoorzaamheid en bewust te worden van wie we werkelijk zijn. Het collectieve ontwaken opent de deur naar een nieuwe levensfase, waarin we ontdekken dat we energievelden zijn met individuele trillingen. Onze energie bepaalt ons lot, en door bewust te zijn van wat we uitstralen, kunnen we onze realiteit vormgeven.

Laat ons online zijn in afstemming met ons ware wezen, geleid door innerlijke kennis en trouw aan onszelf. Als bewuste scheppers kunnen we illusies laten oplossen en ontdekken wat echt bij ons past. Dit creatieve vermogen stelt ons in staat om magnetisch te worden en datgene wat we verlangen in ons leven te brengen.

Te midden van dit collectieve ontwaken als mensheid hebben we de kracht om vrede op aarde te creëren. Vrede begint van binnenuit, en door een voorbeeld te zijn van liefde, compassie en bewustzijn, trekken we harmonie naar ons toe. Laten we zorgdragen voor ons fysieke lichaam als een waardevol instrument voor ons leven, en laten we elkaar liefdevol bijstaan op onze reis van ontwaken.

Samen kunnen we een nieuwe dimensie betreden, een dimensie van eenheid met alles wat is, gedragen door de kracht van liefde. Een schitterend nieuwjaar toegewenst!

Warme groet van hart tot hart

Vandevi

Scroll naar boven