Zielevroedvrouw

Een Zielevroedvrouw, ook wel Soul Doula genoemd, begeleid je door alle lagen van het emotionele en mentale zijn van je pijnlichaam. Zo kan je de beperkingen van overtuigingen, inprentingen of andere blokkerende energieën en wonden uit je verleden helen. De Zielevroedvrouw begeleid je in een veilig veld je oneindigheid te ervaren in je multidimensionale zijn.

Het leven is meer dan alleen maar overgave en vertrouwen in het proces, het gaat ook over het maken van keuzes. Het gaat over het nemen van verantwoordelijkheid voor onze acties en reacties.  Elke verandering is een kans op een nieuw begin. Als Zielevroedvrouw nodig ik mensen uit om diep in zichzelf te kijken, hun diepste verlangens te voelen, om vandaaruit een leven te creëren dat hun meest gepassioneerde en krachtige zelf weerspiegelt.

Een Zielevroedvrouw helpt je daarnaast bij het baren van je meest essentiële en gepassioneerde zelf, je Goddelijke vonk, je Zielelicht. Ze helpt je je ware zelf te leven in alle glorie. Een Zielevroedvrouw is een gids, een getuige, een inspirator, een brugwachter en een poortwachter.  Ze bied je veiligheid terwijl je het proces ingaat van de geboorte van je authentieke zelf en ondersteund je om te luisteren naar je intuïtie, naar de stem van je hart welke je verbind met je ziel. Je hart kent namelijk de weg.

Deze geboorte is een reis van verandering, van transformatie. Een tijd in ons leven die ons de kans geeft om diep naar binnen te gaan. Om de schaduwen en de angsten te aanschouwen, maar ook om de diepe liefde en wijsheid te ervaren welke nog schuilen in het verborgene. Het belangrijkste van dit geboorteproces is het leren aanvaarden en omgaan met ‘full spectrum gevoel’. Je bent veel meer dan dat je denkt te zijn.

Het schaduwwerk is je donkerste angsten en je diepste wonden onder ogen zien en vervolgens de moed hebben om ernaar te handelen, zodat je een betere versie van jezelf wordt. Het doen van dit werk vereist zoveel energie en kracht, zoveel bereidheid en het zijn de kleinste en meest alledaagse taken die we kunnen verbinden met ons hogere zelf.

Durf jij het aan om de schaduwen welke je met je meedraagt en het onderdrukken van je volledige potentieel op te ruimen en ze in plaats daarvan te aanschouwen en te verwelkomen, te genezen en toe te staan ​​dat ze een cruciaal onderdeel worden van wie we zijn? Durf jij om uit je comfortzone te stappen en afstand te nemen van controle en alles wat/wie je niet langer dient? Durf jij je te laten vallen in een diepe staat van je ware magie? Durf jij je over te geven aan je onzichtbare krachten?

Weet… dan gebeuren er wonderen. Ik heb zelf angsten, verdriet, vreugde, liefde en alle emoties ervaren en daarmee heb ik het zaad van zelfgroei gevoed. Ik ben dankbaar voor mijn leven voor alles wat ik heb mogen ervaren, heb mogen helen in mezelf. In het Nu kijk ik met zoveel helderheid en een gevoel van eigenliefde en vertrouwen naar wat de toekomst mij brengt.

Ik weet daarom vanuit mijn eigen ervaring: Ontmoet jezelf, steeds weer opnieuw, pas dan kun je meester worden over je leven. Claim jouw levensverhaal, schrijf jou sprookje. Dat is groeien.

Liefs,

Vandevi

Scroll naar boven