Godinnen Zomerweek

    Godinnen Zomerweek

       – Intensive –

3 t/m 9 juli 2023

   3 t/m 9 juli 2023

Een Krachtige Transformerende 7-daagse voor vrouwen die het volledige spectrum van Yogini, Godin en Sjamanca in zichzelf willen bevrijden

Een Krachtige Transformerende 7-daagse voor vrouwen die het volledige spectrum van Yogini, Godin en Sjamanca in zichzelf willen bevrijden

Hoor je de roep van je ziel om je Innerlijke Yogini, Sjamanca en Godin in je te laten ontwaken? De roep van je natuurlijke ZIJN?

Hoor je de roep van je hart om je liefdesaderen te openen zodat je mag stralen in je pure kleuren van je liefdevolle unieke Zijn?

JA!

Dan is deze 7-daagse Godinnen Zomerweek helemaal voor jou.

Het Godinnenpad Een bijzondere reis om te ervaren door alle chakra’s, het Godinnenpad. Ik ben bewuster geworden van de verantwoordelijkheid die ik draag op aarde. Het was elke keer weer een groot cadeau. Vandevi die haarfijn op je afstemt. Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet met zo’n groot HART. Het Godinnenpad dat je doorloopt met beide benen op de grond.

M. de Jong

Lieve godinnenzussen!

Vanuit het diepste van mijn hart en ziel ben ik jullie dankbaar voor deze mooie dagen tijdens de godinnen retraite!

Wat ben ik veel over mijzelf gaan leren, hoe mooi dat ik mocht smelten, verzachten en mijzelf vergeven. Een warm bad heb ik ervaren (en warme voeten door het warme kruikje in de tent en het warme voetenbadje!). In een veilige sfeer en omgeving waardoor ik de pijn die in mij zat opgeslagen mocht ontmoeten en mocht doorleven vol liefde zonder pressie. Telkens tijdens de yoga resoneerde de woorden van Jose en kwamen diep binnen, soms werd confronterend duidelijk hoe ikzelf en mijn lichaam mij saboteerde. Vol liefde en geduld en begrip naar mij heeft Jose mij geholpen en echt naar mij geluisterd. Vandevi heeft precies aangevoeld wat ik nodig had en wat mij in de weg staat en daar mij een oplossing voor gegeven. Ik heb leren openstaan voor mijn duistere kant, de Kali kant en de kracht kunnen ervaren in mij, terwijl jullie en mijn andere godinnen zusters mij omringden, bijstonden en mij door mijn proces heen hebben geholpen. Vandevi’s begeleidende woorden en rust tijdens de ceremonies brachten mij in een andere wereld, waar ik kon helen en mijzelf aan over kon geven. Ik ben trots ook op mijzelf, dat ik bij de Borst- en Yoni-ceremonie geheel uit mijn comfortzone gegaan ben. Wederom gesteund doordat jullie een veilige omgeving hebben gecreëerd waardoor ik dit durfde. En ook hier kon ik de diepte van mijn ziel opzoeken en de pijn erin doorleven. Wat uiteindelijk een mooi besef bij mij teweegbracht.

Nu staat hier een prachtig stralende bewuste godin, in haar pure zelf, met haar vrouwelijke, moederlijke liefde. En ik voel me er helemaal oké bij!

Liefs en warmte van

Petra

Dag lieve allemaal,

Ja, Vandevi ik kijk terug op een enorm prachtig, transformerend traject. Dank, dank, dank aan jou hiervoor, maar ook aan de anderen. Samen hebben we het gedaan. Ik heb nog nooit eerder zoveel collectieve healing ervaren. Mijn tranen waren niet alleen van mij. Heftig, nodig, en sterk het gevoel dat ik me er nog even in onder blijf dompelen. Ik stuur jullie vanuit mijn hangmat een dikke hug.

Warme groet

Jetty

Levenseinde doula, www.levenseindedoula.nl

In juli 2022 heb ik meegedaan met de godinnen retraite. In die 5 dagen tijd heb ik zo’n mooi geschenk gehad van compleet mezelf te zijn en vanuit mijn kracht te gaan leven. Zoveel inzichten en prachtige verbinding met de vrouwen in de groep als uiteindelijk de vrouwen in mijn leven.

Alles was bespreekbaar zonder veroordeling, ik werd echt gezien en het was prachtig om mee te maken. Dankjewel Vandevi.

Tessa

Deze 7 dagen zijn Intensief en Verrijkend.

Ze hebben echt een GOUDEN RANDJE en zijn enorm verrijkend voor je Leven!

 

 

Over Vandevi

Recepten uit de Plantenwereld

Contact

Media

Vandevi Browa

Dahliastraat 32

7419 AN  Deventer

tel. (+31) 6 138 512 38

e-mail: vandevi@live.nl

 

KvK: 08162523

BTW: NL1185.74.012B01

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

 

Volg mij

Instagram Vandevi natuurcoach

© 2022 | Ontwerp en Realisatie: Herma Sofia Lasuli | Fotografie en Tekst: Barbara Vandevi Browa