Godinnen Zomerweek

    Godinnen Zomerweek

       – Intensive –

27 t/m 31 juli 2022

   27 t/m 31 juli 2022

Een Krachtige Transformerende 5-daagse voor vrouwen die het volledige spectrum van Yogini, Godin en Sjamanca in zichzelf willen bevrijden

Een Krachtige Transformerende 5-daagse voor vrouwen die het volledige spectrum van Yogini, Godin en Sjamanca in zichzelf willen bevrijden

Hoor je de roep van je ziel om je Innerlijke Yogini, Sjamanca en Godin in je te laten ontwaken? De roep van je natuurlijke ZIJN?

Hoor je de roep van je hart om je liefdesaderen te openen zodat je mag stralen in je pure kleuren van je liefdevolle unieke Zijn?

JA!

Dan is deze 5-daagse Godinnen Zomerweek helemaal voor jou gemaakt.

Het Godinnenpad Een bijzondere reis om te ervaren door alle chakra’s, het Godinnenpad. Ik ben bewuster geworden van de verantwoordelijkheid die ik draag op aarde. Het was elke keer weer een groot cadeau. Vandevi die haarfijn op je afstemt. Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet met zo’n groot HART. Het Godinnenpad dat je doorloopt met beide benen op de grond.
M. de Jong

Het is zo krachtig en voelbaar hoe Vandevi verschillende stromingen samen laat werken en met elkaar laat integreren. Dit kwam helemaal tot uiting tijdens het lopen van het GodinnenPad. Dit is het meest transformerende traject dat ik ooit gevolgd heb. Ik ben door zulke diepe stukken heen gegaan, door stukken van mijn voorouders en door stukken uit mijn eigen vorige levens.

Ik ben uit mijn onderdanigheid gestapt en laat mijn kracht en mijn pure oorspronkelijke IK nu zien.

Tabitha

Deze 5 dagen zijn Intensief en Verrijkend.

Ze hebben echt een GOUDEN RANDJE en zijn enorm verrijkend voor je Leven!

 

 

Over Vandevi

Recepten uit de Plantenwereld

Contact

Media

Vandevi Browa

Dahliastraat 32

7419 AN  Deventer

tel. (+31) 6 138 512 38

e-mail: vandevi@live.nl

 

KvK: 08162523

BTW: NL1185.74.012B01

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

 

Volg mij

Instagram Vandevi natuurcoach

© 2022 | Ontwerp en Realisatie: Herma Sofia Lasuli | Fotografie en Tekst: Barbara Vandevi Browa