In Elke Vrouw Schuilt een Sjamane en Godin die Ontwaken Willen

De Innerlijke Sjamane en Godin in je laten Ontwaken

De Innerlijke Sjamane en Godin in je laten Ontwaken, betekent: het Heilige (heilig = heel zijn) Goddelijke, Oer-spronkelijke en Natuurlijke Vrouwelijke Bewustzijn in jou laten Ontwaken.

Ontwaakte Vrouw

De Ontwaakte Vrouw is een in de Baarmoeder Gecentreerde Vrouw die in haar oorspronkelijke zachtheid en kracht is gestapt en deze volledig belichaamt. Deze vrouw zoekt niet meer naar liefde buiten zichzelf. Zij is zonder oordeel en heeft de sluier van pijn, angst, controle, schaamte en schuld doorzien en afgelegd.

De Ontwaakte Vrouw weet dat het lichaam een instrument is om pure, zuivere liefdesenergie te kanaliseren en te belichamen. Haar Hart en Liefdesaderen zijn geopend, waardoor ze vanuit de schoonheid van haar Innerlijke Bron onvoorwaardelijke liefde naar elke cel van haar lichaam laat stromen. Ze laat haar stralende licht schijnen op alles waar ze mee in contact komt.

Godin

De Godin in de vrouw schuilt in de baarmoeder en in het bekken. De baarmoeder is een krachtige en levenschenkende creatieve bron in het lichaam van een vrouw. Het is de ontvangende en verbindende Kracht. Door allerlei ervaringen welke we eerder in ons leven hebben opgedaan die pijnlijk of angstig waren hebben littekens in ons achter gelaten. Deze wonden welke we nog niet hebben kunnen helen versluieren ons Godinnen bewustzijn.

Sjamanca

Een Sjamanca is een vrouwelijke Sjamaan en betekent “ZIJ DIE WEET”. Een Sjamanca heeft haar wortels diep verankert in Moeder Aarde en is zich bewust van de levenschenkende, voedende en dragende kracht en haar verbinding met Moeder Aarde. 

Een Sjamanca beheerst de energie op alle lagen en is in staat om met haar bewustzijn naar alle dimensies te reizen, in de hemelen en in de aarde. Ze maakt contact met het plantenrijk en het stenenrijk, ze reist naar de voorouders om hulp, advies en/of healing te vragen en communiceert met de elementen.

Het Natuurlijke Vrouwenpad is GEEN Sjamane opleiding of initiatie is. Wel raken we de wortels van ons Sjamane Bewustzijn aan.

De Ontwaakte Vrouw heeft geleerd te vertrouwen op het Grote Mysterie dat “Het Leven” heet

Het Godinnenpad

Op deze Intense Innerlijke Reis heffen we de sluiers op en nemen geboorte in ons Oerspronkelijke Vrouwelijke BewustZIJN en laten onze Innerlijke Sjamane en Godin ontwaken.

Het Godinnenpad is een reis door jouw 7 chakra’s, van de wortel tot de kroon. Onderweg verbinden we ons met de Godinnen uit de energetische sferen. We vragen hun hulp in het proces de Innerlijke Sjamane en Godin in jouw te laten ontwaken. We vragen hun krachten en steun om onze pijnen, angsten en obstakels zichtbaar te maken zodat we deze kunnen helen.

Je gaat op ontdekkingsreis in je fysieke en energetische lichaam. Je concentreert je op het opschonen van opgeslagen emoties uit het verleden, welke vast zijn gaan zitten in je (geslachts-)organen, zodat jouw levensenergie weer vrij kan stromen. Je leert je te verbinden met archetypen van Godinnenenergieën vanuit verschillende culturen en de krachten van je Sjamane-bewustzijn:

tantrisch en sjamanistisch genezend lichaamswerk

meditaties

ademoefeningen

massages en pakkingen

mantra’s en gebeden

transmissies

ceremonieën

rituelen

drumcirkel

activaties

werken met het Jade ei

afsluitingsceremonie

In dit krachtige transformerende proces word je uitgenodigd om het volledige spectrum van het VROUW-ZIJN te ontdekken. Je wordt hierin gesteund en bekrachtigd om genoeg zelfvertrouwen te krijgen om je persoonlijke kracht volledig te manifesteren en te belichamen, te luisteren naar het dunne stemmetje in je hart, je stem te laten horen en je unieke waarheid te delen en te belichamen.

Vrouwen over Het Pad

Het Godinnenpad

Een bijzondere reis om te ervaren door alle chakra’s, het Godinnenpad.

Na de inwijding ben ik bewuster geworden van de verantwoordelijkheid die ik draag op aarde. Het was elke keer weer een groot cadeau. Vandevi die haarfijn op je afstemt. Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet met zo’n groot HART. Het Godinnenpad dat je doorloopt met beide benen op de grond.

Miriam

Het is zo krachtig en voelbaar hoe Vandevi verschillende stromingen samen laat werken en met elkaar laat integreren.

Dit kwam helemaal tot uiting tijdens het lopen van het GodinnenPad. Dit is het meest transformerende traject dat ik ooit gevolgd heb. Ik ben door zulke diepe stukken heen gegaan, door stukken van mijn voorouders en door stukken uit mijn eigen vorige levens.

Ik ben uit mijn onderdanigheid gestapt en laat mijn kracht en mijn pure oorspronkelijke IK nu zien.

Tabitha

 

 

Over Vandevi

Recepten uit de Plantenwereld

Contact

Media

Vandevi Browa

Dahliastraat 32

7419 AN  Deventer

tel. (+31) 6 138 512 38

e-mail: vandevi@live.nl

 

KvK: 08162523

BTW: NL1185.74.012B01

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

 

© 2019 | Ontwerp en Realisatie: Vi@ Herma - Partner in Online Business | Fotografie en Tekst: Vandevi Browa